Det er første januar og min bursdag. Jeg våknet opp til hotellfrokost på sengen, ballonger og gullkrone. Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år, håper at du koste deg like mye i går som jeg gjorde. Jeg befinner meg nå i Stockholm med kjæresten min, en fantastisk koselig by forresten. Gårsdagen ble feiret med en 9 retters middag og mye godt i glasset. Klokken tolv fløy rakettene til himmels som en markering for starten på det nye året og det obligatoriske nyttårskysset ble vel gjennomført.

Vi feirer året som er forbi og hilser det nye velkommen. Vi åpner boken. Det er første av 365 sider. Sidene er blanke. Vi kommer til å skrive de første ordene selv. Boken heter mulighet og det første kapittelet er første nyttårsdag. Jeg har allerede satt meg flere nyttårsforsetter, blant annet å bli flinkere til å trene i tillegg til å få bloggen oppe å gå for fullt!
Hva er dine nyttårsforsetter?

Jeg ønsker med dette et riktig godt nytt år til alle venner og bekjente, vit at jeg setter pris på dere. Nå på nyåret venter flere spennende innlegg, anmeldelser og intervjuer med gründere på bloggen.

I kveld skal jeg feire min 24-års dag på Berns. Ønsker deg en fortreffelig aften.