Av ren nysgjerrighet.. Hva var det første du tenkte på når du leste overskriften? En APP? Et nytt klesmerke? Et konsept? – Har du hørt om Motei?

Motei uttales «mote-i», gir deg muligheten til å lokalisere varemerker fra A-Å i Norge. Via deres nettside kan du blant annet holde deg oppdatert på dine favorittmerker og få en oversikt over hvor du kan finne de. Jeg var så heldig å få møte gründeren bak selskapet, Carl Johan Malmström (t.h på bildet under) og en av hans ambassadører, Simon Alladson (t.v). Jeg ble med rundt da de skulle gi en innføring av Motei til de forskjellige bedriftene på Steen & Strøm.

Vi tar rulletrappen opp til herreavdelingen og jeg ser muligheten til å stille første spørsmål.. Carl Johan, hva er din bakgrunn?

Vel, jeg startet som butikkselger i Hilfiger – men hadde tidlig en stor drøm om å starte mitt eget agenturselskap. Jeg jobbet faktisk gratis en periode for Me & my brothers agency hvor jeg lærte meg en hel del. Dette bidro mye til at jeg kunne starte opp mitt første egne agenturselskap som 19-åring. I tillegg til dette har jeg jobbet som stylingassistent hvor jeg tilegnet meg kontakter innen motebransjen. Jeg har nå jobbet med Motei AS i fem år og vi har nå blitt et team på rundt ti stykker. For to år siden ble vi et AS. Jeg elsker gründerlivet.

Hva vil du si er unikt med Motei og på hvilken måte løser dere et problem?

Det tar litt tid å forstå at det er et problem. Men for å gjøre en lang historie kort flyttet jeg fra Sverige til Norge for å jobbe. Da jeg kom til Norge visste jeg ikke hvor noen av butikkene lå og ønsket å finne ut hvor jeg kunne kjøpe de forskjellige merkeklærne. Jeg reiste derfor rundt og skrev ned hvor alle butikkene lå og hvilke merker de solgte. Det var nettopp her ideen bak Motei startet, og det var slik jeg kom på at jeg kunne gjøre business ut av problemstillingen. Men før konseptet ble en realitet var det viktig å finne ut om det faktisk var et behov for å løse det. Jeg tenkte at jeg måtte undersøke nærmere. Jeg bestemte meg for å gjøre en uformell markedsundersøkelse av tilfeldige mennesker på Karl Johan. Omtrent samtlige svarte at de hadde behov for et slik type konsept og jeg skjønte der og da at jeg hadde en idee jeg måtte bygge videre på.

Neste stopp på Steen og Strøm er Filippa K.. Men før vi går inn i butikken lurer jeg på hvordan du gikk fram med konseptet?

Først og fremst lagde jeg en handlingsplan hvor det stod i klartekst hvordan vi skulle nå målet, hva vi trengte og til hvilken dato de forskjellige oppgavene skulle gjennomføres. Jeg manglet kapital til å starte opp konseptet, dermed valgte jeg å presenterte Motei til en potensiell investor som hadde troen på oss. Han valgte å støtte oss og det samme gjorde Innovasjon Norge etter at vi leverte en forretningsplan på 120 sider. Det var også her Simon kom inn i bildet, han startet i Motei høsten 2015 og jobber i dag som en av våre markedsføringsambassadører. Simon har selv jobbet i motebransjen siden han var 16, og står dermed som en god ambassadør med hovedansvar om å meddele informasjon om selskapet. Det er viktige med gode og engasjerte medarbeidere slik som Simon, sier Carl Johan. Motei har også blitt sponset av Microsoft og fått oppstartsstøtte fra DNB.

Mange der ute har en drøm om å starte for seg selv, hva mener dere er de beste tipsene for å starte opp for seg selv?

Del idéen din! Mange holder idéen for seg selv og tror at millionene bare kommer til å renne inn ved å holde den tett inntil brystet. Problemet er da er at du ikke får kritiske tilbakemeldinger som kan være helt avgjørende for at idéen din skal bli enda bedre. Ved å dele idéen din med andre får du innspill og inspirasjon fra flere synspunkter og vinkler. Dette gjør at du alltid kan bli bedre. Sørg også for å lage en god handlingsplan og ha en filosofi om å skape verdi eller dekke et behov som ikke eksiterer i dag. Kast deg ut i det og vær målbevisst!

Så, Carl Johan – Hva mener du er fordeler/ulemper med å være gründer?

Fordelene er helt klart at man kan være fleksibel og at det er ekstremt givende å skape noe. Man får følelser til eget produkt i tillegg til at man er med på å skape arbeidsplasser. Selv om det er lite penger i starten og mye jobb er det verdt det. Hvis det er noen ulemper vil det være mye jobb og svært kostnadskrevende i starten.

– Simon på sin side, som jobber deltid hos Motei, mener at han har hatt troen på konseptet fra dag én. Det er nettopp det å kunne være med på å utvikle noe nytt som er engasjerende. Dette er de store fordelene av å jobbe i Motei, i tillegg til at han kan være fleksibel med jobb ved siden av studier. Ulemper er at det kan ta tid å adoptere en idé eller et konsept, samt at økonomien er tight i oppstarten.

Hvor holder dere til, har dere et kontor?

Vi sitter ofte på MESH eller så tar vi hjemmekontor. Når det er sagt er vi stort sett ute hos kundene for å dele vårt konsept – det er her kontoret vårt er!

Det blir spennende å følge med, gutter.. Men helt avslutningsvis, hvordan ser fremtiden ut for Motei AS?

Fremover er det mange planer og vi har spennende ting som skjer. Vi håper blant annet på å inngå samarbeidsavtaler med flere kommuner, kjøpesentre og varemerker. Vi satser på tilgjengelighet og segmentere markedet bit for bit. 2016 blir et spennende år.

 

Tusen takk for praten, begge to. Jeg ønsker dere masse lykke til videre!

 

Følg også motei her:

Instagram: @motei

nettside: www.motei.no