(Reklame)

Jeg står i heisen på vei opp til netthandelsgruppen som holder til i tiende etasje på House of Oslo. Her skal jeg møte gründeren bak merket Comfyballs, Anders Selvig. Jeg gledet meg til å høre Anders sin historie og hvordan det hele startet. Comfyballs ble etablert i 2013 og siden da har det blitt utviklet flere produkter og modeller. Nå har netthandelsgruppen tatt over driften av comfyballs.no og vil ta seg av salg og kundebehandling i Norge. Anders Selvig forteller at dette gjør at han vil få tid til å jobbe med videreutviklingen av produktene samt markeder utenfor Norge.

Tusen takk for at du tar deg tid til dette, Anders. Kan ikke du fortelle kort om hva du har jobbet med tidligere?

Jeg er utdannet økonom og har jobbet i 14 år som rådgiver. Etter 14 år i samme selskap reagerte jeg på ulike ting i verdikjeden, som jeg så helt klart hadde forbedringspotensiale. Dette gjorde at jeg ønsket å starte for meg selv. Men før jeg sa opp jobben, måtte jeg legge en plan for hvordan jeg kunne sette Comfyballs til livet. Tidligere erfaringer har vist hvor viktig det er å bygge en effektiv verdikjede. Jeg ønsket å jobbe med to-tre prosjekter, men det fungerte ikke, så jeg satset dermed alt på Comfyballs.

Ofte oppstår en idé i kjølevannet av et problem. Har dette vært tilfelle for deg?

Delvis, det begynte opprinnelig som en spøk. Og etter en innefotballkamp så jeg meg lei av slappe boxere som ikke holdt «utstyret» på plass. Men det var først på et nachspiel en stund senere at ideen virkelig begynte å gå opp for meg. Jeg tenkte at det må gå an å lage boxere som både er komfortable og som har rom for denne funksjonen, å holde utstyret på plass. Samtidig tenkte jeg at markedet for dette er kompetitivt og at det var et reelt problem som kunne løses. Jeg satte meg ned med symaskinen og lagde noen prototyper som jeg testet på noen kamerater. Etter å ha fått gode tilbakemeldinger på disse skjønte jeg at jeg var inne på noe. Når det er sagt skal jeg være ærlig å si at jeg var redd for at noen skulle synes at konseptet var barnslig.

Hvordan kom du på navnet? Jeg ser på nettsiden at du også selger undertøy til kvinner, og hvorfor tror du de velger å handle undertøy hos Comfyballs?

Navnet er oppsiktsvekkende og jeg ønsket å få et navn som gikk viralt. Navnet på bedriften er jo litt sært, og da jeg prøvde å varebeskytte det i USA mente de at det ble for vulgært. Grunnproduktet til Comfyballs er lange og korte boxere, men kunder har etterspurt både t-skjorter og undertøy til kvinner, så jeg tenkte ”hvorfor ikke?”. Comfyballs hadde sitt første salg august 2013 og nå selges Comfyballs blant annet i England, Tyskland, Australia og jeg har også fått forespørsler fra USA. Produkter som sitter så intimt er det viktig med kvalitet og nå viser det seg at 14% av kvinnene som handler hos comfyballs til sine menn – kjøper også en til seg selv. Så her er det muligheter.

Kult at du lagde prototyper selv ved hjelp av symaskin! Hvordan gikk du videre med idéen?

Det stemmer, jeg kunne ikke sy fra før av, men jeg kjøpte en del boxere og sydde de om slik jeg mente at de burde være. Deretter dro jeg til Kina flere ganger for å produsere boxerne, kvalitetsikre de og bestille opp varepartier. Ved siden av dette hadde jeg fokus på nettbutikken, legge strategier for salg, markedsføring og kundeservice. Comfyballs hadde sitt første salg august 2013 og bedriften vokste bra deretter. I julen 2013 ble det også produsert opp boxere i nye farger. Nå har netthandelsgruppen tatt over driften av comfyballs.no slik at Anders kan ha fullt fokus på å jobbe med plattformen og kontinuerlig produktutvikling.

Det høres ut som en dyr oppstart, med tanke på at tekstiler ikke er et billig materiale. Hvordan finansierte du oppstarten?

Jeg finansierte Comfyballs med oppsparte midler. Det er klart at det koster å vokse med tanke på at vi skal ha flere modeller og farger, samtidig som det koster å ha et varelager. Jeg ser frem til samarbeid med netthandelsgruppen.

Hvordan har du markedsført Comfyballs?

Vi har vært dårlige til å markedsføre oss på Instagram og Facebook, men vi har fått en del mediaomtale likevel. Curlinggutta har blant annet gjort en buksedans for oss, samtidig som vi har gjort en del andre stunts. Vi lagde for eksempel en ”ballevideo” som VG omtalte som verdens drøyeste reklame. Vi har også sponset noen profiler med våre produkter. Når det gjelder markedsføring handler det mye om å prøve og feile, vi lærer stadig noe nytt.

Hva mener du er kritisk ved oppstart av en bedrift?

Hva som er kritisk? Hm.. Vær forberedt på å jobbe mye og ha troen på det du skal drive med. For all del, IKKE hør så mye på de som er skeptiske og møt gjerne andre gründere som kan veilede deg på veien. Gå noen runder med deg selv og vurder om idéen holder kommersielt og sørg for å realitetsbehandle det.

Hvordan ser framtidsutsiktene til Comfyballs ut?

Framtidsutsiktene ser bra ut. Vi vokser godt i Norge og jeg lever kun av dette. Det jobbes for øyeblikket med nye modeller og farger, samtidig som vi også ønsker å nå ut til andre markeder. Selv om det er mange muligheter i Norge ser vi også at vi kan nå ut til et større marked selv om vi leverer nisjeprodukter. Det kan åpne seg flere muligheter med både forbrukermarkedet og innenfor B2B.

Til slutt.. Har du noen tips til de som sitter med en gründer i magen?

Jeg sier: ”GO FOR IT”! Vær klar over å jobbe mye. Det er mange positive sider ved å være sin egen sjef, men det er også viktig å holde seg selv i ørene. Lykke til!

KONKURRANSE!!

Ønsker du å vinne vinne en Comfyballs? Alt du trenger å gjøre er å skrive inn i kommentarfeltet, hvilken modell og størrelse du ønsker for å være med i trekningen. Det trekkes to heldig vinnere. Vinnere publiseres tirsdag 5. april.

Følg også Comfyballs her: 

Nettside:http://www.comfyballs.no

Instagram: @comfyballs