Er du gründer eller har planer om å starte for deg selv i 2017? Kanskje har du et begrenset budsjett? I så fall bør du gjøre det beste ut av situasjonen og ta en titt på programmene under. Disse programmene kan kickstarte din start-up.

  1. Launchrock

Launchrock hjelper deg med å lage en enkel “launching soon” nettside. Launchrock hjelper deg også med å nå ut til potensielle kunder ved å legge til en «sign up your email list». På denne måten kan du få en liste over mennesker som er interessert i din start-up, lenge før du faktisk lanserer nettsiden din.

  1. Madmimi

Madmimi er perfekt for email-markedsføring. Enkelt å lage, sende og tracke emails online.  Det er gratis opp til et visst antall kontakter og lar deg sende uendelig med nyhetsbrev gratis.

  1. Google Analytics

Google Analytics er en av de beste verktøyene for bedrifter. Google Analytics lar deg blant annet «tracke» besøkende, se hvor lenge de har vært på nettsiden din, se hvilke sider de har besøkt og hvilket sted de er fra.

  1. Hiver

Hiver gjør om din Gmail til en helpdesk.

  1. SurveyMonkey

SurveyMonkey er et godt verktøy for markedsundersøkelser, ikke bare for gründere, men for alle. Enkelt å bruke. På få minutter kan du lage, designe og publisere markedsundersøkelser og la SurveyMonkey analysere resultatene for deg.

  1. Evernote

Evernote gjør det enklere for deg å lagre notatene dine i hvilket som helst format og dele det med de du ønsker.

  1. Slack

Slack er en messenger app som er perfekt for grupper/team. Denne appen lar deg organisere jobbrelaterte meldinger på ett sted.

  1. Dropbox

Dropbox gir deg 2GB med lagringsplass på cloud, helt gratis. Dropbox er ikke bare genialt å bruke til business, men også til personlig bruk.

  1. Google Hangout

Google Hangout gjør det enkelt for deg å holde en videokonferanse med alle som har en gmail-konto. Her kan du også dele din egen desktop og la andre se din skjerm under en «hangout».

  1. Trello

Trello hjelper deg med å organisere prosjektene dine på små «huskekort». Legg til kommentarer og deleger oppgaver til andre.

11.    Shareli

Shareli lar deg laste opp presentasjonene dine med templates slik at du aldri trenger å bruke minnepenn lenger.

Har du prøvd noen av disse programmene?