…. Det betyr en ny uke med mange nye muligheter, samtidig som påskeferien er rett rundt hjørnet. Jeg personlig tar påskeferie på onsdag. Det blir to og en halv dag med knallhard jobbing før jeg tar noen velfortjente dager fri (skriver jeg beskjedent). I dag er det også trening i trappefolket – noe jeg gleder meg til. Trappefolket er en frivillig gruppe som ble startet opp oktober 2013. Det er et gratis arrangement for de som måtte ønske. Vi starter med oppvarming, etterfulgt av en rekke styrkeøvelser i tribunetrappene og avslutter i hoppbakken med spurt og syre når treningen går mot slutt. Vi møtes fast hver mandag (uansett værforhold) i svingtribunen klokken 18.00. Treningen varer frem til til 19.15 – og jeg kan love at det er verdt turen. Trappefolket representerer alle nivåer og alle aldere. Ønsker du å bli med? Skriv gjerne til meg. Håper vi sees!

Ønsker deg en riktig god mandag!