Det er tirsdag ettermiddag og formen min er ikke helt på topp. Selvom det straks er påskeferie har jeg fortsatt en del ærender jeg må få unnagjort. Da er det viktig å huske på å ta én ting om gangen. En person jeg jobber tett med og som jeg lærer masse av, fortalte meg en gang en historie som jeg har lyst til å dele med dere.

Har du hørt om marinejegeren som satt i det brennende flyet? Det var mørkt om kvelden og svært dårlig sikt. Han visste ikke hvor han var og heller ikke hvor høyt han fløy, alt han visste var at han måtte ut av flyet, fort som bare det, uten fallskjerm. Marinejegeren bestemmer seg for å hoppe ut av det brennende flyet og faller tilfeldigvis (og heldigvis) i sjøen. Da han gjenforteller historien til vennene sine spør de naturligvis; Hvorfor i all verden hoppet du ut av flyet, du kunne ikke vite at det var sjø under deg? Svaret marinejegeren ga, fikk vennene til å måpe. Han svarte enkelt og greit: «Et problem av gangen! »

Flere bør tenke som marinejegeren, i en ellers stressende hverdag.

Forresten, min bedre halvdel har lansert en ny nettside – jeg hadde satt stor pris på hvis du tok en titt. http://www.mariereierth.com

En fin tirsdag ønskes deg!