God søndag, håper at alt står bra til med deg?

Det er straks tid for å se favorittserien «Suits», men før sofaen kaller tenkte jeg å dele noen markedsføringsverktøy dere burde sjekke ut. Som de fleste sikkert allerede vet blir det både vanskeligere og tøffere konkurranse for bedrifter å kommunisere med forbrukerne. På daglig basis blir vi eksponert for en rekke ulik markedsføring. Likevel er det bare enkelte annonser som vekker interesse for nettopp deg. Over tid har den vanlige mannen i gata lært å «skjerme seg» eller ikke ta inn for mye av markedsføringen som er der ute – noe som gjør det mer utfordrede for bedriftene å bryte gjennom. Sliter din bedrift med å nå ut? Ta det med ro, det finnes mange verktøy som kan hjelpe deg med å slå konkurrentene. Her er 15 verktøy du bør vurdere å bruke for å gjøre årets kampanjer til en suksess:

 1. Guestpost.com

I 2017 vil «gjesteinnlegg» på blogger fortsatt være en av de beste måtene å nå ut til nye målgrupper. Guestpost.com kan hjelpe deg med å finne blogger som vil hjelpe deg å nå ut til nye målgrupper og muligheter.

 1. IFTTT

Det står for «if this, then that». Automatisering kan spare tid. IFTTT er en gratis web-basert tjeneste som rett og slett kobler sammen applikasjoner, nettjenester, dingser og kontoer i sosiale medier og utfører automatiske handlinger for deg etter enkle regler du setter opp selv.

 1. Wyng

Med Wyng kan du enkelt opprette og administrere digitale markedsføringskampanjer. Velg fra maler ved hjelp av drag n´drop.

 1. AdWords Performance grader

Hvis du ikke følger nøye med Google AdWords-resultatene, kan du risikere å tape penger. AdWords performance grader er et gratis verktøy som gir karakter på de samlede kampanjeresultatene og selv identifiserer områder hvor du kaster bort penger.

 1. Colibri.io

Du kan lære mye om dine kunder ved å betale oppmerksomhet til hva de sier på nettet. For å overvåke disse samtalene, trenger du et verktøy som Colibri.io, som hjelper deg med å overvåke hvor kundene bruker tid på nettet.

 1. Crazy Egg

Crazy Egg tilbyr kart som viser hvor dine besøkende på nettsiden er fra, hvor de klikker og når de forlater nettstedet.

 1. AgoraPulse

AgoraPulse er et dashbord som hjelper deg med planlegging for innlegg, multi-site management og innebygde analytics. Du kan også bygge og administrere konkurranser, quiz og kampanjer. AgoraPulse integreres med Facebook, Twitter og Instagram.

 1. Todoist

Todoist hjelper deg med å holde tritt med de mange oppgavene på to-do lista hver dag.

 1. Nuzzel

Nuzzel tilbyr å vise de mest populære nyhetene basert på søkeordene du skriver inn. Du kan også logge deg på med din Twitter-konto og finne ut hva vennene dine deler og diskuterer.

 1. Sosial Image Resizer Tool

The Social Image Resizer Tool hjelper deg med å beskjære størrelsen på bildene dine til en hver spesifikasjon.

 1. Wistia

Hvis du bruker YouTube som en del av din markedsføringsstrategi kan du finne nettstedets sin statistikk noe begrenset. Wistia gir innsikt! Løsningen hjelper deg også lage videoer som får bedre resultater.

 1. Keyhole

Keyhole tilbyr detaljerte analyser på ulike hashtags, inkludert demografi og inntrykk. Informasjonen vil hjelpe deg å ta bedre avgjørelser på hvilke hashtags du må bruke.

 1. Bananatag

Overvåking av e-post markedsføring er like viktig som å overvåke ditt eget nettsted og sosiale medieplattformer. Bananatag integreres med din eksisterende e-programvare for å gi varsler når e-posten er blitt åpnet.

 1. VWO

A / B-testing er en viktig del av markedsføringen. Visual Website Optimizer (VWO) tester ulike versjoner av nettstedet for å vise deg de forskjellige måtene du kan presentere den samme informasjonen.

 1. OptimizePress

Når du trenger en destinasjonsside for markedsføringsaktiviteter, kan OptimizePress hjelpe. Velg mellom 30 forskjellige maler og tilpass til dine behov. Sidene integreres med WordPress hvis du trenger å koble dem til ditt eksisterende nettsted.

Som gründer er det viktig å benytte seg av verktøy som kan gjøre deg mer effektiv enn det du er i dag. Konsekvent evaluer de verktøyene du bruker og sørg for at du har mest mulig up-to-date teknologi. Hold deg oppdatert på trendene! Over ser dere kun en kort forklaring om de ulike verktøyene. Klikk deg gjerne inn for å lese mer om de forskjellige verktøyene.

Ønsker alle en god søndag videre.