Yep! I dag har vært en dag hvor jeg virkelig har kost meg med både gode mat og drikke. Også på en søndag! To heldige vinnere har blitt trukket fra forrige konkurranse og jeg har også fattet en beslutning om å gjøre bloggen min litt mer målrettet. Fra nå av skal jeg prøve å blogge litt oftere med klare topics og mål i håp om å tilfredstille mine lesere i større grad.

Jeg setter som sagt stor pris på alle tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros. For min del handler det ikke om antall lesere, men at dere som leser bloggen min får utbytte av det jeg skriver. Målet med denne bloggen er å inspirere. Inspirere deg til å følge drømmene dine og kanskje starte for seg selv? Eller bare tørre å ta et steg videre.

Flere intervjuer og spennende innlegg venter i uken som kommer.

God kveld videre :)