OM MEG

Mitt navn er Georg Hofsnes Pedersen og jeg er født i 1992. Jeg har studert økonomi og administrasjon med en fordypning i bedriftsutvikling ved Handelshøyskolen BI. Til daglig jobber jeg hos TALENT-TEAM (spesialisert rekrutterings – og bemanningsbyrå for unge talenter). I tillegg til dette har jeg tidligere vært mentor for gründere, fungert som manager for to houseprodusenter samt innehaver av Hofsnes Consulting og HCbracelets (armbåndene har blitt solgt på Instagram, Facebook, Maos Palma og Nikki Beach Mallorca). Forresten er Mallorca mitt andre hjem, hvor jeg ferierer så ofte jeg har tid, samt gjør forretninger. 

Jeg er et JA-menneske som er energisk, positiv og svært sosial. Jeg elsker kombinasjonen av nettverksbygging og gjøre business – da er jeg i mitt rette element! Med tiden har jeg blitt kjent med mange spennende mennesker som også er en del av grunnen til at jeg startet denne bloggen. Selv startet jeg mitt første selskap i en veldig ung alder og har siden den gang startet opp mange prosjekter hvor jeg både har lykkes og feilet. 

Jeg håper at mine og andres erfaringer som vil bli delt på denne bloggen kan være med på å inspirere deg til å nå dine mål. 

Vel lest!